Blogg.se

Alltså, jag fick inte till det här med enterslag i förra inlägget. Oerhört irritrande. oavsett webläsare. Ett entertryck borde byta rad. I det här lilla insticket som man skriver i. Provar nu från min nya samsung galaxy tab, prylpoäng. Nya taktiktavlan? Förra säsongen såg jag Djurgårdens tränare med en ipad och dra instruktioner för spelarna. ENTER.
Någon som läste min intervju med KAIS Moras Schweiziskor? Kolla kaismora.se annars. Blev bra tycker jag, får man veta lite om hur de har det i lilla Mora.
Förresten, ingen har sponsrat mig med en fatpipe s-bow än. Märkligt.. hehe. Tipsar bara om att det snart är jul...
Ibm.se har ju massa bloggar i år, de sökte folk som ville blogga inför säsongen... på alla sätt..
Tv-sändningen sist var rolig, eller, sändningen var som förut men kul med innebandy på tv igen! Pixbo har det inte lätt i tredje i tv.. damerna alltså.
Eller var det innebandy på tv? Var det inte reklam med innebandy i avbrotten från reklamen? :)
Krävs väl, tv4 har ju en del reklam.
Dalen leder facebookligan, in och gilla www.facebook.com/KaisMora !
Nu: något annat. Hej.

Without me

Guess who's back, back again, Roberts back, tell a friend.

Cause it didn't feel empty without me! :)
Hej hej! Nu tänkte jag skriva ett blogginlägg igen för första gången sen april. Då skrev jag om mer, Mer innebandy. Det nya innebandyspelet som kom ut runt den tiden, och som kändes som Mer innebandy. Nu tänkte jag "ta upp" ett hyfsat hett ämne, nämligen tv-matcherna.
Jag har varit rätt så jäkla avskärmad från innebandyn, jag har ju blivit pappa och tar såklart det på största allvar och är pappa först. Innebandy får flytta på sig en bra bit ner på stegen. Men jag har ju självklart följt innebandyn, samt hunnit med att, återigen varit med och tagit fram KAIS Moras videointro även i år. Dock bara som spindeln i nätet och kanske kan man dra det så långt som manusförfattare och regissör. Hehe.
Tv-matcher var det ja. Förra säsongen när KAIS Mora tog chansen i SSL så visades det en match från Unihoc Arena i TV4 sport, KAIS Mora - Caperio Täby. Det blev många taskiga inlägg på nätet om den matchen för den var sååååå tråååkig och vilken uuuusel reklam för innebandyn, hur kunde man välja att sända den matchen, alla visste ju hur det skulle gå!? "Stängde av redan i andra perioden" Osv osv..
Matchen slutade 1-11 förvisso, och Mora la sig ner och förlorade, egentligen redan innan första matchen, men efter varje bakåtmål. Täby var Täby och såg ut som, ja Täby ser ut, rätt likgiltiga mest hela tiden. 9-1 slutade en match typ veckan innan så så stor skillnad var det ju inte i målskillnad mellan tv-matcher.
Jag skrev ett rätt jävla argt inlägg om den matchen och kallade alla de som inte gillade matchen på tv för bakåtsträvare, vilken match det än är på tv så ska man ha tvn på för att få upp publiksiffrorna, var min poäng i det hela. Om man nu vill se innebandy på tv, det var min hela poäng, typ.
Så nu, frågar jag Er, som tyckte den matchen var ett så sämst val att ha som tv-match: ÄR DET BÄTTRE NU DÅ?

Inte en match på TV4 sport hittills, det börjar ju i och för sig jäkligt snart, men nu är det istället snack om att SIBF gjort bort sig om avtalet och att TV4 inte bryr sig om sporten och hej och hå.
Och många med mig, förstår också att det rör sig om tittarsiffror, det är, så jäkla marginellt. Om det är säg 300.000 som tittar på tv-matcherna, och hälften stänger av efter halva matchen för att det är "fel match", ja det är väl klart som f*n att TV4 inte blir intresserade nå längre, eller så börjar de sända halva matcher till slut...
Det var väl ett lite för bittert inlägg av mig vid den tidpunkten, och det ångrar jag lite, men poängen kom väl ändå fram.  Tror till och med Gittan använde sig av ordet bakåtsträvare i någon blogg för ett tag sen om jag inte missminner mig, rätta mig om jag har fel :) Dagen efter skrev jag det här.
Otack till er som stängde av efter halva "fel match". Bevara innebandyn i tv - se på tv4 sport på måndagar, oavsett match.
För övrigt då, KAIS Moras elitserielag har haft två hemmamatcher. Det är 11 november idag. De har spelat 7 matcher hittills, efter helgen blir det nio. Hoppas Morapubliken kommer när det är dags i Unihoc Arena igen. Det tror jag, men vem lägger spelschemat?
Är det någon plasthatare som infiltrerat förbundet?
Är föräldraledig varje fredag fram till jul, underbart. Flytt är på tapeten i mitten av januari, bara inom Mora då men ändå. Senare idag tar jag med mig familjen och åker och fotar en gammal väns bröllopsbilder, innan deras vigsel senare i eftermiddag. 11-11-11.
Har en intervju på gång idag till kaismora.se, med Schweiziskorna som spelar i KAIS Mora, intressant läsning utlovas. Den får ni inte missa, kommer ut antingen ikväll eller i morgon förmiddag på www.kaismora.se som ni även kan gilla på Facebook om ni vill, då får ni heta nyheter direkt i flödet. Haha.
Nu ska jag ta hand om min dotter, hon borde vakna om ca 5 minuter då hon sovit sin förmiddagslur på prick en halvtimme. Ha det så bra så länge och ta hand om varandra, med teven på :)

RSS 2.0