6 p.

Gick bra i helgen.

8-1. 8-1. Örnsköldsvik och Dalen blev besegrade i Unihoc Arena. Var verkligen jätteroligt att se, offensiven med tålamodet, defensiven som börjar hitta rätt. Offensiven som vi såg redan på TV-matchen mot Pixbo. Tråkig match efteråt va? Såg rätt många kommentarer på internet att elitseriematchen var roligare än SSL-matchen. Där har ni nåt TV4-Sport.. Hur många stängde av den då? Nee just det.. Rätt lag som spelade kanske. :) Eller rätt antal mål.. haha.

Kommentatorerna var enligt vissa pålästa, enligt andra, inte så pålästa. Jag tyckte de skötte det okej. De verkade dock överraskade över att Therése Karlsson var duktig.

Magget.. det var ett jäkla ståhej när Pixbo slog Rönnby dagarna före Tv-matchen. När sen tabell, vart låg Mora då? fyra, sexa?, tabellsexan slår serieledarna i TV. I EN JÄKLA MÅLGLAD TILLSTÄLLNING, då står det inte ett ord. Eller jo, matchstatistik och att Pixbo fortfarande leder serien, men att KAIS Mora har fler spelare i poängligetoppen.

Hmm.

Vart har Magget sitt säte nu igen? Falun? Eller var det Göteborg? Vänta nu..

Vart är Pixbo ifrån?

Punkt. Punkt. Punkt.

På tal om det, någon som har tips om en bra advokat? Börjar lessna ur nu..

Dagens match mot "överraskningen" i serien, Dalen. Elin Reinestrand gör tre mål, tre bra pass, tre bra skott. Kollade lite snabbt på Elin igår när hon stod och sköt på uppvärmningen, Elin... Lär mig skjuta?:)

Dalens målvakt, kommer inte ihåg vem som stod, gjorde VÄRLDENS SUPERRÄDDNING idag! Kajsa Reingård, tror jag det var, fick en crosspass i slottet med öppet mål, bara att lägga in, Dalens målvakt sträcker ut långa armen och nästan klistrar bollen mitt i målet. Helt sjuk räddning! Hon fick långa varma applåder av hela Unihoc Arena efter den räddningen. Det stod 7-1 då tror jag så det spelade ju ingen roll för matchen i slutet av tredje. Men jäklar alltså. BRA RÄDDNING måste jag säga! Hade jag gjort en sådan hade jag lagt av.. Så snyggt var det.

Erica Willesgård gjorde debut i A-laget igår mot Ö-vik. Och gjorde det med bravur! Känns bra att veta att det finns bra backup ifall, gud förbjude, inte Sandra Fredriksson kan spela. Sandra som även hon gjorde en sjuk dubbelräddning idag. Som i TV-matchen när hon visade vad hon kan i andra och tredje. Första skottet och returen tog hon med en slängning, tredje skottet tog i stolpen. Bra målvakter har bra stolpar...

Var två domare både igår och idag som jag inte sett förut. "Damer" eller..tjejer. Kvinnor.. Spela roll kön. Men de var bra i alla fall. Dalens tränare skrek när det hände något på planen, Moras tränare också såklart, men jag reagerade över Dalens tränare som pratade med domaren och sa: "Men för det där måste man ju skrika" - kommentar - Nej, inte ens det. Det är fortfarande ett regelbrott (i år). ;) Ingen fick utvisning för snack i alla fall.

Nästa helg, IKSU kommer på besök. Nästa dag, borta mot Rönnby. Eller är det hemma? Hmm.. Sluta flytta omgångar! Jag har ingen aning om det är en dubbelhelg hemma nästa helg eller inte.

Ska bli kul att se i alla fall. Roligt med lite, utan att någon tar illa upp, bättre motstånd. Kul att se hur det står sig.


Ha det bra så länge!


Long time

Sen.

Jobbade 60 timmar förra veckan, det är mycket nu. Tänkte i alla fall skriva så här innan TV-matchen av TV-matcher. Pixbo - KAIS Mora.

Det är ju Mora som spelar, tro vad det blir för gnäll denna gång? :)

Matchen börjar strax, måste kolla.

Bloggen är inte död i alla fall. Kommer mer när tid finnes.

Hej så länge!

Slå på teven ikväll förresten! För tittarsiffrorna.. Även om matchen är "fel" eller blir på något sådant sätt att det inte passar. Annars försvinner innebandyn till slut i teven..


Riktig Premiär!

Imorgon är det dags för den stora premiären.

 

Och då pratar jag inte landslag SSL eller Elitserien. Utan innebandyträning för alla som vill på mitt arbete. Det var ett år sedan sist ungefär. Blivit av med en klubba också, blev en del i en affär, som betalning. Den var sjukt bra, så bra att min kompis som vi köpte soffa av gick ner 500kr på priset om han fick klubban. Så jag fick offra mig för familjefriden. En Fat Pipe Bow var det förresten. Så - reklam, ge mig en till snälla finländare. Hehe. Eller, jag ska ju få nån/några, av någon, och det behövs snarast! Min kvarvarande klubba är minst sagt sliten.

Nog om klubban. I morgon smäller det som sagt, chefen har sagt att vi ska öva på uppspel, där han själv kommer ha en styrande roll som libero. Jag har lärt några på arbetet en defensiv taktik, som jag hört efter, kallad "kuken". Men allt beror på hur många vi blir såklart.

Jag misstänker att alla, utom de som spelar innebandy i div4-5 kommer vara lika trötta på planen. Kräkvarning utfärdad. Träningsverk onsdag, jajjemen. Och så kommer såklart det klassiska misstaget begås:

"Jag är ju så jäkla otränad" "Ja men man behöver ju inte köra 100%" ...

Så börjar man i ca 150% av sin kapacitet och är helt död efter de fem första minuterna.

Det ska bli jäkligt kul i alla fall.

Ikväll kollas det som vanligt på innebandy på TV4 Sport - vilken match det än är!

Ska bli kul att se AIK första gången för den här säsongen, jag har stora förväntningar på klappklapp-spel! Eller ja, men det brukar vara roligt att se dem, nu när det är extremt många duktiga med i laget också.

KAIS Mora spelar i Uppsala mot Sirius, 13ggr pengarna på KAIS Mora på svenska sp(f)el. Och Mora har varit rätt bra på bortaplan, ledde mot Warberg, förlorade "bara" med 5-2 mot AIK. Så en 30lapp kunde man ju slänga in tyckte jag. Satt förresten matchen Falun-Pixbo i helgen. Skulle spela på Dalen också, men så fort jag spelar i någon match som Caperio Täby är involverad i, så går mitt tips åt skogen. Så varsågod Dalen, och sorry CT. Skulle jag spelat på Dalen hade CT vunnit... hehe.

Skön grej på KAIS Moras hemsida, som jag skrev, "Det brukar vara tighta matcher mot Karlstad". 8-2 i elitseriematchen. Otight.

Vem är det som planerat spelschemat? Omgång 8 och KAIS Moras sjätte match? De här hoppningarna förstör mitt liv, jag har ingen aning om när det är vilken match. Frågade tränaren förut: När har ni nästa match? Imorrn får jag som svar. Det var mot Djurgården tror jag, som var flyttad från någon senare omgång. Bra koll har jag... Men är det mycket annat så är det.

Nej, nu lär jag sluta skriva, snart börjar TV-matchen, och jag måste kolla hooken tills i morgon. Haha.

Ha det!


RSS 2.0