Dagen efter igår

Fortfarande lite bitter.

Men inte över siffror eller liknande, bara över klagan om vilken match som visas, för det var ju redan så klart hur det skulle gå.. Tja, man måste ju prova, om det går att sända från Unihoc Arena, det gick.

Tänk om KAIS Mora gjort det lite bättre då? Det hade stått, säg 3-3 in i sista om de fått in lite bollar och lite självförtroende, då hade det nog varit en kvalitativ match och TV4 sport hade gjort ett jättebra jobb med att välja match. 11-1 är inte så jävla långt ifrån 9-1 som det blev mellan Dalen och Umeå City, återigen. Samma sak.. Den matchen var rätt tråkig, spel mot ett mål.. jag hade redan räknat ut det innan matchen.

Men jag tittade.

FÖR att: Jag är superglad över att det överhuvudtaget sänds innebandy på TV! Det borde alla vara, att man sen ska pissa på eller spy galla över vilken match TV4 sänder.. Då börjar man bli bekväm. Då kanske det passar bättre utan innebandy på tv, VILKEN MATCH DET ÄN ÄR OCH HUR DEN ÄN SER UT, och all uppmärksamhet för sporten det innebär överallt.

Så jag vet precis vad debatten handlade om. Men det värsta man kan göra, är väl att baktala något om sporten som vi alla vill promota och föra framåt? På något sätt. Vilken match som visas, spela roll? Gå på en annan match då. DET VISAS INNEBANDY. I TV! SOM SAGT, DET VISAS INNEBANDY I TV!!! INNEBANDY! TV!

Det gjorde det inte för fem år sedan, och klagar man över något så trivialt som vilken match som sänds, då vill man tillbaka.

Som sagt, det gick ju som det gick, Täby spelade av, de kunde ha bjudit upp. KAIS Mora föll ihop. Men tänk om..Täby är ju inte kända för att vara de som..är jämna i matcher. De spelar när de känner för det/behöver det. Tänk om KAIS Mora faktiskt bjudit upp till dans..vilken match. Men nu vart det inte så, och då är det TV4s fel som sänder en sån match. Hur fan ska de veta hur det ska gå? KAIS Mora spelade jämnt mot Warberg i en halv match, de kunde lika gärna dängt Täby om Täby lallat på i vanlig ordning.. Då hade det som sagt varit annat ljud i skällan... Ingen visste hur det skulle gå, ingen KAN veta någonsin. Odds är en sak, och vad man tror på grund av tidigare matcher, men ingen VET.

Men sen vart det en matchbild som inte passade alla, kolla hockey istället som sagt. Det är nog roligare, där sänds nästan alla matcher i någon form av TV-sändning. Kan man välja.

Men Innebandyn är inte där än. där hockeyn är med tv. Men jag säger det igen. INNEBANDY+TVsändningar = SANT! Så klaga inte över vilka matcher som sänds! Var glada och tacksamma för att de sänder innebandy!

Framför dessa klagomål till TV4 vet jag. De lyssnar säkert..

Eller ska man bara sända de 4 bästa lagen för tillfället? Topplagen? Det var ju faktiskt ett topplag i Täby i matchen. Eller ja, Täby ska ju vara ett topplag. SM-silvermedaljörer som de är.

Var glad över TV-sändningarna, sen hur matchbilden ser ut, det är en annan sak. Starta en fejjangrupp eller nåt konstruktivt istället för att spy galla över vilken match som sänds.

I bloggen framöver: "Vem granskar?"

Ha det gött alla som läser, nu ska jag ut i regnet och fortsätta jobba :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0