VM Guuuuuuld!

Weho! Bäst i världen! I vilka andra sporter är vi det? Samma kanal som sänder innebandy, VM-finalen, väljer att totalsåga sporten bara några timmar efter att Sverige tagit VM-guld. Helt sjukt beteende. En journalist , som förmodligen blivit tunnlad en gång för mycket på gympan, sågar hela sporten på bästa sändningstid. Moment 22. Vi vill ha innebandy på tv. Svt har vi gett upp, de hatar innebandy än mer, läs tidigare blogg SVTs HAT mot innebandyn. TV4 försökte att göra samma grej med innebandyn som de gjorde på nittiotalet med handbollen. Dock så misslyckas dem med att få folket engagerade som i"Bengans gäng". De tappar tittarsiffror för att det är "fel matcher, fel kanal"osv. Sen efter den här kniven i ryggen på bästa sändningstid, så skulle man ju vilja bojkotta TV4, men vart ser man innebandy då på tv? Vi vill väl vara på TV? Så mitt tips, min uppmaning, är att gå in på TV4s hemsida, skicka ett mail till, sporten eller deras "tittarombudsperson" och fråga vad de håller på med. Det är snäppet värre än när Wikegård fick fria tyglar av de som de flesta betalar radiolicensen till, att såga innebandyn. Jag har mailat deras tittarombuds..grej. Och väntar på svar. Publicerar i bloggen om jag får svar. Troligtvis inte.. deras rekl..innebandysändningar är oftast bra, men det blir nog inget mer av den varan sen..tyvärr. Men landslaget, ni är så jävla värda guldet! GRATTIS!!! Och tack för underhållningen!

VM

VM nu är det innebandyfeber! Eller?

Två matcher spelade för Sverige, 53-0 i målskillnad. Tur det inte går på tv, då hade väl alla stängt av för det var så klart hur mycket det skulle bli.
Det klagas mycket på innebandyn, inom innebandyn. Vet inte vad det beror på riktigt. Kanske för ung sport så att flera kan säga "sådär var det inte på våran tid". Men antingen så sänds det ingen innebandy på tv och det är fel, eller så sänds det och då är det fel match.
Se det positivt istället; det finns alltid nåt man kan gnälla på ;)
Det var säkert samma tongångar för flera år sedan, pre bloggar, när herrarna ägde sönder allt. Sen vips så var finland världsmästare och försvarade sitt VMguld och då spelade Sverige på fel sätt och hängde inte med i utvecklingen.
På damsidan kan man ju säga att Sverige för närvarande leder utvecklingen. Tråkigt?
Rätt så kul tycker jag. Annars då ? Har inte sett nån innebandy på för länge, bortsett tvmatcherna. KaisMora har haft 4 hemmamatcher i elitserien. Säger man ifrån sig ideella uppdrag blir man bortglömd. Flytt flytt, flytt på jobbet av kontoret, flytt hemma till nytt hem. Hoppas Sverige vinner VM nu.

RSS 2.0