Årets...#bojkott

Yes, hallå! Hej! Jag var ju inte så närvarande den här innebandysäsongen, pappaledig från innebandyn, men jag har ändå hängt med hyfsat. Och det är ju då KAIS Mora jag följer. Så klart.

Skrev även på kaismora.se under slutspelet, för det hände bra för lite där, och är det slutspel så är det.
Men jag knåpar ihop en lista här, med mest sågningar, men lite hyllningar, en årets, som jag kommer ihåg det.

Det är mina åsikter och ingen annans. Gillar du dem inte, så bör du veta om att det är min blogg:-)
Årets källa: En tidning, innebandymagazinet, det var iofs innebandymagazinet.se som pumpade ut "Kais moras slutspelstaktik: nobba media" detta efter att en reporter (?) på gotlands allehanda inte fått tag på någon i Mora, och vinklat det till att Mora tystar spelarna. Det efter att GA förut felciterat moraspelare, och det blir påpekat att det förut blivit vinklat. Hur som, "magget" dundrar ut rubriken utan att prata med någon i Mora, utan de förlitar sig på Gotlands Allehanda, dagarna innan match mot Endre, från gotland....

Årets bs: Reportern på GA, som fick lite skit på nätet, och förklarade sig genom mail till innebandyenligtmig.blogg.se, han fick inte tag på någon osv, "att vi sen skulle vinkla det till endres fördel är rent skitsnack" (citatet kanske inte är hundra, men ungefär så). En fråga på den då: varför intervjuar man då Endre-Göran i artikeln, som då handlade om att han inte fick tag i någon i Mora, Göran som kanske inte är moras största fan... Twitter är offentligt, man ser sympatier för lag där..Objektiviteten är inte den största hos lokaltidningar, någonstans.

Årets Njaa kanske inte: Lars Lindber..borg? Som helt gick efter maggets rubriksättning om bojkott, först, såg man på twitter. Sen ansträngde han sig ändå och ringde sportchef och ordförande i Mora. De sa som det var, spelarns får välja själva om de vill prata med någon reporter. Som man kanske tycker är en mänsklig rättighet. Men det blev ett utlägg om att spelare ska ha det inskrivet i kontraktet att prata med media, för att få profiler och få ut sporten osv. Förvisso, men att spelare som inte gillar att prata med media ska bli utslängda ur landslaget, njaa kanske inte? Samma grej med Zlatan och aftonbladet? Prova med samma där, ramaskri? Olika sporter visst, men bästa spelarna ska spela tycker jag, oavsett mediatid.

Årets innebandysida: innebandysajten.se punkt. Jag har ärligt slutat, nästan, att kolla magget. För mycket "rubriker" där. Sajten levererar, bra bloggare, bra artiklar, bra intervjuer, bra täckning på de olika serierna. Att de gör det typ ideellt gör ju inte saken sämre. Kämpa på:-)

Årets tröttaste: Falu Kuriren. Så här är det, det finns dalarnas tidningar, som ger ut falu kuriren och moratidningen, och några fler. De som jobbar i mora och är på moras matcher skriver om mora, de som jobbar i falun skriver om falun. På dt.se får falun mest plats, även fast det går bättre för mora, i elitserien. För "det heter ju inte mora tidning arena nere i falun". Men i år, valde mora inte falun i kvarten, igen, derby är osäkert osv.. och de på falu kuriren frågade malin dalbjer vad hon tyckte om det, igen. Och det var tråkigt och, osäker på det, fegt, igen. Men falun åkte ur och mora tog sig till semi, igen.

Årets match: Den gjorde IKSU. Grattis, 'nuff said.

Årets hang-up: Jag, på den så kallade bojkotten, förklaring ovanför. Skrivit av mig nu så det kanske hjälper, men #bojkott kommer ändå vara ett stående skämt med mina kompisar.

Årets sociala medier: Alla. Någon som inte har en twitter eller en lagfacebook?

Orkar inte skriva fler just nu, det jag tänkte på var, årets kedja morakedjan, surprise för mig schweiziskorna, landslagsplats martina löf, kompensationsutvisning domarna i kvarten mora -endre där endrespelarna och ledarna pratade ut en moraspelare som själv blivit tacklad över sargen: 2 min för slag för mora hårt spel för endre.


Årets intro: KAIS Mora. #hets

Nä, ta inte allt jag skriver på allt för stort allvar, det finns bättre saker att lägga energi på, känner du dig ändå irriterad så tycker jag du skänker 50:- till barncancerfonden eller bris, så har det kommit något gott ur det hela ändå.

Ha det !

Alltså, blogg.se fungerar inte med mina entertryckningar, blir ihopklämt...sorry för det!

RSS 2.0