Inkvoterat inlägg.

Kan Ni läsa om Här.

"Det känns annars som att innebandyn som sport tar ett steg bakåt istället för framåt för varje TV-sändning, när vi möts av öde läktare i Falun eller var nu matcherna sänds ifrån.

Nu läggs allt ansvar över på just den klubben som har hemmamatchen att det inte blir en fest i rutan. Ansvaret borde ligga hos alla, exempelvis SIBF; SEI, elitklubbarna, distrikten att sporten visas upp på allra bästa sätt.

Det är samma sak med att de inkvoterade dammatcherna som sänds spelas inför 200-300 åskådare i en halvtom arena. Det tar inte daminnebandyn en millimeter framåt. Det enda som idag sker är att de som är med i TV blir glada över att vara med i TV. Min personliga åsikt är att det är ett för högt pris att betala för att tillgodo se detta...

Hade jag fått bestämma hade det enbart sänds dammatcher på TV från Gotland. Och i superligan bara från lag som har stor publik på sina matcher som, Warberg, Dalen och Storvreta.

Annars kan det kvitta om vi vill att innebandyn ska utveckla sin popularitet i ett bredare perspektiv." -Ur Magnus Fredrikssons krönika.

Så hellre ingen innebandy i TV alls, precis som andra tyckte när det var "en för tråkig match" förut som jag blev rätt upprörd över, jaha. Ja men dåså, då vill man inte alls framåt då. Eller? Innebandy i TV är inte framåt vilken match det än är? Bakåtsträvare... Tillbaka till sporthallarna med närmast sörjande. Nu finns det ju i alla fall en ärlig chans för sporten att nå bredare publik. 

Ansvaret BORDE ligga hos alla, som vill att sporten ska framåt. Tidningsredaktörer...bloggare.. Krönikörer..spelare..publik..domare..tränare..ledare..cafepersonal...webredaktörer..sargvakter..seketariatpersonal..bollkallar..

Av 18 "rubriker", alltså på första sidan, på ibm.se idag kl 21.00 var noll om Elitserien i innebandy "daminnebandy". På Sveriges/världens största innebandysida... På nystartade innebandysajten.se var 2 av 16 rubriker om elitserien, fast med flera underrubriker under "superweekend på gotland". Ibm.se = 0% nyheter om elitserien.

Hur mycket tror du det hjälper daminnebandyn framåt?

Spelades det en elitseriematch i tv härifrån Mora t.ex hade de kunnat tagit kontakt med fler sponsorer som säkerligen velat synas i tv. Men men, är man inkvoterad så är man. Undra när det kommer en inkvoterad nyhet om elitserien nästa gång?

Som jag skrev som kommentar på Runes blogg för ett tag sedan, när han skrev om "återanvändningen" av landslagstränare, mina egna ord, inte Runes.

Gör man alltid likadant, får man alltid samma resultat.

Innebandy sänds på TV nu 2010/2011. Passar det inte, gör på samma sätt som verkar ha fungerat att få ut sporten på innan.

God natt.


RSS 2.0