Mer Mer Innebandy

Tjoho, får jag kalla mig för plastfarsa ännu?

Såg att ett nytt Innebandyspel har kommit ut. http://www.fbl-game.com/
Äntligen. MEN, det finns alltid ett men.
Vet inte om Ni som läser den här bloggen vet om att TV/data-spel, det vet jag rätt mycket om. När man tittar på demot på youtube-videorna så ser man att det laggar lite. De små "ticksen" spelarna har när de står nästan still, tyder på att det är..inte så bra. Spelarna rör sig dessutom lite hackigt. Nu kan det vara filmen bara som gör det, men oftast så är det inte så. Nu ska jag inte hacka när det ÄNTLIGEN görs ett innebandyspel, missförstå mig rätt, jag ska försöka ge lite konstruktiv kritik.
I dagens läge handlar det såklart om ekonomi, det förstår jag också. Men, man KAN göra så här snyggt idag 2011: http://www.youtube.com/watch?v=TfrrAp1blaM&feature=relmfu
Snyggt och inte hackigt, min favoritspelserie: Battlefield.
Nu är det ju finnar som gjort spelet, tro om Finland är bäst? =)
Nya spelet påminner lite om Mer Innebandy. Har precis dragit hem demot, får återkomma med om det känns som Mer Mer Innebandy också. Kul att på installationen fick man välja på två språk, engelska och finska. Där har vi bevis på finlands hat mot Sverige, tror nog att spelet kan sälja lika bra i Sverige som i finland... Eller så kan inte finnar engelska.. :P
Något annat. Jag ställde en fråga till Rune på hans blogg och inslaget Capellos Hörna. http://blogg.innebandymagazinet.se/capello/2011/04/12/you-can%C2%B4t-put-capello-in-the-corner/
"Robert:

I en blogg, se blogg, ställer du frågan om vilket ansvar sibf och media och spelare osv har, bland den raddan, vart ser du dig själv bland dessa? Då du har flera roller inom innebandyn menar jag :) :)Fortsätt med din stil i bloggen, jag tycker den är jättebra!! Även om jag inte alltid håller med:) Ha det jättebra!

capello:

Hej Robert, tack!
Hej en lite klurig fråga. Men just nu ser jag mig bara som en som bevakar främst elitinnebandyn, och utifrån mina personliga erfarenheter ger reflektioner på olika företeelser. Alltså en media/blogg roll. Innan när jag var inblandad i innebandyn i flera olika roller, tränare, sportchef, utbildning-förbund, coachning, så hade jag en annan roll. Hade jag haft kvar någon av dessa roller så hade jag inte bloggat på detta sätt. Men någonstans har vi alla ett ansvar på olika sätt. Jag försöker sätta en tuffare bevakning på innebandyn, men flera har svårt att ta det …
ciao"

Jag gillar Runes blogg, ännu mer nu faktiskt. Innan svaret hade jag lite problem med att placera vart Rune skrev utifrån när han skrev om olika saker. Efter svaret tyckte jag att "Ja..det är ju självklart att han skriver utifrån sina erfarenheter inom de olika rollerna" Så det var egentligen inte vilket ansvar Rune har som frågan menade, men jag tror han förstod frågan bra, för jag fick ju ett bra svar. Men det krävdes en fråga för att den berömda poletten skulle trilla ner här hos mig.

Jag gillar ordvitsar, You can't put Capello in the corner, till Capellos Hörna, får mitt Bloggpris för säsongens bästa rubrik :D

Det är ungefär tre bloggar jag läser. Ingrids, Runes och Gittans. Alla skriver på olika sätt om samma och olika företeelser inom och utanför innebandyn.

Nu ska jag gå och göra något helt annat. Hejdå!

För övrigt blev texten helt ihoppressad, och inget jag gör varken i html-redigeraren eller i "vanliga redigeraren" vill fixa det. Hoppas det går att läsa ändå.


Cyber-försäkringskassan

Jag tänkte anmäla mina 10-dagars pappaledighet till Cyber-försäkringskassan nu. Läste någonstans om att det fanns en Cyberpolis, så jag tänkte att då lär det väl finnas en Cyber-försäkringskassa också? :)

Så är det, jag blev pappa i fredags när KAIS Mora slog Djurgården borta i fjärde semifinalen. Dubbel glädje, sen gick det ju som det gick. (Har redan paxat en plats i KAIS Moras elitserielag om sisådär 16 år)

Därför har jag varit tyst om semifinalserien, det var på gång ett tag det här, men nu tar jag en liiiten time-out nu så jag kommer in i det här underbara pappaskapet.

So long!

RSS 2.0