Falun - Lägg ner nu!

Det var ett JÄVELA TJÖT på ren göteborska.

Falun är pissed off för att de tror att de har större chans mot KAIS Mora än mot Pixbo. Annars hade det inte varit något tjöt om det hela.

Men gissa 3 ggr varför de inte valde Falun. Derby. Derby. Derby. Större chans att komma vidare mot ett annat lag. Vad som helst kan hända i ett derby och det är inte ens dagsformen som avgör, det kan vara vad som helst. Gillade vad Moras tränare sa i en intervju på kaismora.se för ett tag sedan. "En tabell ljuger inte, men i ett derby så gäller den inte" Rätt talande för hur ett derby kan gå. DÄRFÖR valde man inte Falun, jag förstår. Ska man till SM-final så ska man.

Och Malin Dalbjer spottar ur sig floskler på löpande band. På Innebandy.se har Gittan gjort i Fokus intervjuer med flera spelare och Malin Dalbjer nyss.

Först:
"-Kais flåsar oss inte direkt i nacken, utan vad jag förstår har de flesta spelare skrivit ett års kontrakt med föreningen. Jag vet inte om jag tror på det hela i längden, men det ska bli kul att se vad som händer nästa säsong."

Sedan:
"-Det har varit mycket skriverier om att Kais Mora är den stora föreningen i Dalarna, men varför vill de då inte visa det genom att välja oss? Nu hade de möjlighet att inte bara i tidningarna tala om hur bra de är utan även kunna bevisa det på planen"

Först flåsar de inte Falun i nacken, sen är det tvärtom..

Första följdfrågan: Vart har det varit mycket skriverier om att KAIS Mora är den stora föreningen i Dalarna? kaismora.se? För Faluns Tidningar har då inte skrivit det, det är då säkert. Men det är ju bra om du tycker det, då har jag gjort ett bra jobb på hemsidan och psykologiskt tycker du att KAIS Mora är större.

För er "utomsocknes" är Dt.se Dalarnas Tidningar en koncern, där ingår Falu Kuriren, Borlänge Tidning, Mora Tidning, typ Ludvika tidningen och något mer. Falu Kuriren är den största av dessa tidningar som Falun Leksand Rättvik Borlänge en del i Mora har. Och Mora Tidningen är störst i Mora och Orsa och i närområdet. Fast de jobbar för samma koncern, har sportreportrarna på Mora Tidning SVÅRT att få med något i FaluKuriren om det handlar om KAIS Mora. Gissa varför.. Det heter inte Dala Tidningars Arena precis..Nej Falu Kuriren Arena heter Faluns hemmaarena.

Så lägg fokus på att spöa Pixbo istället vet jag, eller tror ni inte på laget?
Innan säsongen var det det här läget:

Malin tvekar om framtiden: http://www.dt.se/sport/article656967.ece

Ska vi prata om vilka föreningar du funderade på Malin?

Kanske inte va?

Frågan är ju om det ens finns ett damlag i Falun till nästa år? När hade Falun tränare inför den här säsongen? Typ en timme innan tredje matchen i serien? Styrelsen har ju visat vilket lag man satsar på där.

Det var fegt av KAIS Mora.. Hade rollerna varit omvända, så hade Falun aldrig valt Mora heller. Men det säger man ju inte så klart nu. Hade Täby haft en eller två poäng till hade Falun inte ens haft något att säga om någonting. Så lägg helt sonika ner den där diskussionen nu Falun.

Det är dock lite roligt med Slutspelssnack, fast jag tycker det är lite onödigt med lag som kommenterar andra lags val. Sköt ert och skit i andras.

Nu Kör vi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0