1-1

Så var det 1-1 i matcher! Som alla förutsåg så kommer det bli tight och spännande. Lät som det var nära att bli 5-5 nyss på radion.

Hatten av dock, lite skärpning vart det på "thrashtalket". Bra! Lite jävla nivå får det ändå vara. Som någon kommenterade här på bloggen, det är ju SM-slutspel inte lågstadienivå.

Sent ska syndaren vakna, eller hur man nu säger, synd att det tog lite tid för KAIS Mora att vakna till. Hoppas på tight match nu på fredag, men med hemmavinst.. :)

Men seriöst, han gotlandsreportern på sveriges radio. Här har ni de vanligaste frågorna på sr.se och där står det bland annat:

"Hur kan ni garantera att ni är neutrala i er bevakning?
Radiosportens medarbetare har alla samma grad av yrkesskicklighet och yrkesstolthet i denna fråga. Alla reportrar eller redaktörer är såpass professionella att de inte låter sina egna sympatier inverka på bevakningen av ett evenemang på förhand.

Däremot finns ingen absolut objektivitet och neutralitet inom journalistiken och om inte annat tar man ju ställning, bara genom det urval av ämnen man tar upp.

Radiosportens målsättning är självklart att det inte ska höras i sändning var den utsände reportern har sina sympatier utan att motivera det utifrån det aktuella evenemanget."

Han lyckas inte med denna målsättning, tyvärr. TV4sport och andra kan ju säga lite mer vad de vill för de har inte med public service att göra. Det hörs nämligen på vilket lag han håller. Jag klankar på sådant för hela grejjen med public service och radio/tv-licens är så urbota dum här i framtiden. Så då lär man ta chansen att klaga när något är dåligt.

Ha det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0